Разширението на третата линия на софийското метро под бул. Владимир Вазов

...
Разширението на третата линия на софийското метро под бул. Владимир Вазов
Коментари Харесай

Фандъкова с първи коментар за ареста на Борисов след въпрос на Sofia24.bg

Разширението на третата линия на софийското метро под бул. " Владимир Вазов " в регион " Подуяне “ започва от през днешния ден. Символичната първа копка беше направена в наличието на кмета на София Йорданка Фандъкова. Доскорошният зам.-председател на ГЕРБ направи първи коментар за задържането на водача и някогашен министър председател Бойко Борисов пред  Sofia24.bg.

" Арест на водача на най-голямата опозиционна партия без задоволително надеждни доказателства е голям проблем и огромен скандал. И насочва напълно към политическата част този въпрос. Изобщо не разясня всички пропуски, които бяха приети и от водещи специалисти и анализатори, които никой не може да заподозре в благосклонности към ГЕРБ. Но това което е притеснително е, в действителност е обстоятелството, че се пристъпва към арест без доказателства и не приказвам за следствени дейности, не приказвам за обвинявания, приказвам за арест "

Според Фандъкова допустимо е това да цели две неща: " От една страна да бъде пренасочено вниманието от тежки проблеми, които съществуват. От друга страна просто може да цели да вдигне имиджа на държавното управление в миг, когато той спада ".

Според кметът на София казусът е, че оттук насетне не са изключени каквито и да било дейности, ориентирани против опозицията. 

Фандъкова показа още, че всички би трябвало да се безпокоим от метода на деяние на органите, само че акцентира, че никой не е над закона даже и държавното управление.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР